Impressies Costa Blanca Impressies Costa Blanca Impressies Costa Blanca Impressies Costa Blanca Impressies Costa Blanca Impressies Costa Blanca Impressies Costa Blanca Impressies Costa Blanca

Onroerend goed in Spanje

Onroerend goed in Spanje

Onroerend goed in Spanje? Daar hebben wij diverse mogelijkheden voor. Voor een actueel aanbod van ons huur aanbod kunt u hier klikken. Voor een actueel overzicht van ons koop aanbod kunt u hier klikken.
Vooral als u er even tussenuit wil, en wil gaat genieten van de prachtige omgeving en natuur van de Costa Blanca hebben wij een aantal zeer goede opties voor u.

Costa Blanca

De Costa Blanca (Spaans voor witte kust) is te vinden in het zuidoosten van Spanje en heeft een kustlengte van ongeveer 200 kilometer met veel zandstranden. De kust wordt wit genoemd wegens de uitbundige amandelteelt (bomen met roze-witte bloesem) in het verleden. De temperatuur is gemiddeld 18 graden.

Onroerend goed in Albir en omgeving?

Albir is een zeer bekende badplaats aan de Costa Blanca. Albir ligt direct aan de kust, en heeft een goede infrastructuur. Het kleine stadje ligt in de buurt en ten zuiden van Altea en op ongeveer 10 kilometer, makkelijk per bus te bereiken, Benidorm. Albir kent veel restaurants, winkels, kroegen, maar heeft wel de Spaanse sfeer behouden.

Onroerend goed in Altea en omgeving?

In en om Altea zijn in de zomer volop traditionele, locale dorpsfeesten en een van de mooiste is in september “Moros y Cristianos”, met kleurige optochten door de straten. Altea heeft zo’n 6 kilometer strand afwisselend van rots tot kiezelstranden. Het Playa de la Roda ligt langs het oude stadscentrum. Het hoofdstrand Playa de Cap Blanch is gelegen aan de zuidkant en loopt door tot het strand van Albir. Het noordelijk gelegen Playa de Cap Negret is een kiezelstrand dat doorloopt in een kleine grot met zwarte keien met de naam Cala del Soio. L’Olla is een ander frequent bezocht strand aan de andere kant van het smalle eiland met dezelfde naam.